onsdag, augusti 17, 2005

Springa? Jag?

Idag har jag anmält mig till det ena loppet företaget jag jobbar på kommer att ställa upp med i Mjärdevistafetten, ett motionslopp (stafett, 4x3km) som går runt den teknikpark jag jobbar i. Jag misstänker att det är första gången någonsin som jag deltar i en organiserad sportaktivitet.


Sedan någon gång i början av sommaren har jag sprungit ungefär två gånger i veckan. Från början ett varv i 2.5km-spåret. De sista gångerna jag jag uppgraderat till ett varv i 5km-spåret. Vi får väl se hur det blir med tränandet framöver när det blir kallt och uschligt och snö och så...

2 kommentarer:

domze sa...

Vi kanske springer på varandra. Jag brukar motivera de joggare jag träffar på genom att vifta ivrigare med svärdet och springa efter dem skrikandes "There can be only one!"

Hans Persson sa...

Vi får väl se när vi ses. Jag brukar vara ute vid åttasnåret på kvällarna eller så. Jag har stött på samma grupp tjejer som verkar träna något organiserat i den brantaste uppförsbacken i spåret flera gånger, men dig har jag inte sett än.