fredag, oktober 07, 2005

Nyttiga spam

En ganska stor andel av de spam jag får är på japanska, så nu kan jag använda dem som läsövningar innan jag slänger bort dem. ;-) Jag gissar att det senaste som kom var porreklam (inte direkt någon långsökt gissning). Ärendet började med "lite" och sedan ett kanji som verkar betyda "skam".

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du kanske har en mobiltelefon med kamera? Om så, kan du videofilma någonting - skapa din egen "TV-station" - lägga in video i din blogg - två ögon en röst - för vem vill bara titta på stillbilder? Bara läsa en massa text? Inte kunna lyssna? Låter det svårt att skapa en egen "TV-station"? Här kan du lära dig hur man gör: http://medieskolan.avc.edu.stockholm.se/videobloggar/

Hans Persson sa...

Ser man på, ytterligare ett spam. "Vem vill läsa en massa text?" Tja, ungefär alla jag känner. ;-)