fredag, februari 24, 2006

Inlåsta!

Imorse när Camilla skulle gå till jobbet kom hon inte ut. Vi trixade med låset ett tag från insidan utan att lyckas övertala det om att låsa upp så efter ett tag gav hon upp och gick via altandörren. Nu har jag varit ute på trappen (via altanen) med låsolja. Det verkar som om låset fungerar nu igen, men det verkar lite slitet och man får fortfarande trixa en del ibland. Vi får väl se hur länge det fungerar.

1 kommentar:

Jonas Bergh sa...

Dagen innan julafton blev jag förbannad över någon småsak som min fru sa, eller inte sa. Jag gick in på mitt arbetsrum och slängde igen dörren. en timme senare blev jag kissnödig, men kunde inte komma ut.
Det slutade med att ja fick hoppa ut genom fönstret, försöka få upp dörren, hämta grannen, och efter en timme var jag med hjälp av en stege tillbaka på rummet, vi bände upp dörren. Än i denna dag går den inte att stänga ordentligt, det är kanske bra.