söndag, mars 26, 2006

Damm...

Idag har jag plockat bort diskbänken som stod i hörnet av pannrummet och sedan påbörjat hästjobbet att skrapa bort den gamla flagande färgen från golvet så att det framöver ska gå att få ny färg att fästa på det. Jag kan rapportera att det inte är speciellt skoj att sitta och gnida en färgskrapa mot ett betonggolv. Det låter illa och det dammar som sjutton. Som tur är har jag inte mer än 95% eller så av ytan kvar... Jag tror å andra sidan inte att jag behöver skrapa hela golvet, för det är av någon anledning bara i vissa delar av rummet som färgen har flagat.

Exakt hur det ska bli där diskbänken satt har vi inte bestämt än, men det ska i alla fall inte vara en så stor diskbänk. En vask kan vara praktiskt att ha när det nu råkar finnas vatten framdraget, men det vore bra om det gick att få plats med ett skruvstycke där också. Det borde fungera, bara jag fixar till en annan bänk så att det går att få fast det också (det går inte så bra på en diskbänk).

Andra bloggar om: , ,

Inga kommentarer: