lördag, augusti 26, 2006

Uppgraderad och fräsch

Nu har jag till slut kommit till skott och uppgraderat vår dator hemma från Ubuntu "Breezy Badger" till Ubuntu "Dapper Drake". Uppgraderingen gick helt smärtfritt och ingenting verkar ha gått sönder. Minst en sak som inte fungerade förut fungerar däremot nu.

Andra bloggar om: , , , ,

1 kommentar:

Mats Henricson sa...

Välkommen till Drake. Jag kör senaste Kubuntu, och är riktigt nöjd. En grej som stör mig är att jag inte kommit på något sätt att automatkoppla upp mig mot mitt interna trådlösa nätverk när jag bootar upp. Måste sudo till ett grafiskt verktyg "Wireless LAN Manager" sedan välja rätt nätverk. Vore fint om det kunde automatiseras.

Mats H

PS. Ja, kickern dör för mig ibland, och det är pest, men jag har lyckats minimera felet.