måndag, september 25, 2006

RFC 4474

I jobbet har jag anledning att läsa en hel del RFCer och drafts till RFCer, och jag brukar passa på att notera alla oklarheter, konstigheter och stavfel jag hittar medan jag läser och skicka dem till den som har skrivit draften.

Det verkar som om detta kommer till nytta, för i den nyligen utkomna RFC 4474 ("Enhancements for Authenticated Identity Management in the Session Initiation Protocol (SIP)") hittade jag just "Thanks to Hans Persson and Tao Wan for thorough nit reviews."

Andra bloggar om: , , , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du har gjort dig odödlig!

Martin R

Mats Henricson sa...

Själv har jag jobbat på en firma som skaffat sig egna officiella portnummer:
6841 och 6842.

http://www.iana.org/assignments/port-numbers

Hans Persson sa...

Jag jobbar ett par rum bort från ägaren till port 4894.