torsdag, oktober 05, 2006

Ny skärm

Det är numer inte bara vår bil som är stor utan även datorskärmen. Jag har just kopplat in en 20" flatskärm istället för vår gamla 19" CRT. Den är märkbart större än den gamla. Det visade sig också att vi inte körde 1600x1200 i upplösning som jag trodde utan 1792x1344. Den nya skärmen klarar dock inte mer än 1600x1200, så nu får jag nöja mig med att ha den upplösning som jag trodde att jag hade hela tiden. Den här skärmen är å andra sidan klart skarpare, så det går nog att kompensera med att använda lite mindre typsnitt.

Fast egentligen är skärmen inte ny på riktigt, för vi köpte den av ett företag som säljer datorer som varit utleasade till något företag ett tag. Det innebär att vi bara betalade max hälften av nypris, och det är ju inte fel.

Andra bloggar om: , , ,
Technorati Technorati tags: , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men Lilleman då?

Klimakteriehäxan sa...

Hej!
Alldeles nyss la jag ut en liten personlig utmaning till dig på min blogg! Hoppas du nappar!