söndag, oktober 15, 2006

Signerade böcker

När jag träffar författare brukar jag passa på att få någon bok signerade, och eftersom jag går på någon eller några sf-kongresser per år och varje kongress har ett par författare som gäster så blir det med tiden rätt många signerade böcker i samlingen. Innan jag åkte på Imagicon hade jag 165 signerade böcker. Nu har jag utökat den samlingen med nedanstående. En del av dem är böcker som jag köpt på kongressen medan andra är böcker jag läst sedan tidigare men tog med för att få signerade.

  • Geoff Ryman: Air
  • Joe Haldeman: Old Twentieth, Camouflage
  • Cecilia Wennerström: Landet nära tidens rand, Lyktbärarnas återkomst
  • Tobias Landström: Helgonens nådatid
  • Åsa Schwarz: Stigma
  • A. R. Yngve: Terra Hexa


Andra bloggar om: , , ,
Technorati Technorati tags: , , ,

Inga kommentarer: