onsdag, november 08, 2006

En tredjedel!

Jag har just passerat 17000 ord, vilket innebär att jag klarat av mer än en tredjedel av min roman! Dessutom verkar det som om mystiken i handlingen nu börjar tätna så smått...


Andra bloggar om: ,
Technorati Technorati tags: ,

4 kommentarer:

petra sa...

Grattis!!

Jag är hopplöst efter!

Pär sa...

Grattis, Hasse! Låter lovande för dig.

Jag har knappt hunnit med mina arbetsdagar hittils den här veckan, och inte en minut över till skrivandet... det blir tungt att komma ifatt.

Björn sa...

Gratulerar. Då leder du:) Jag har kommit upp i 14000 ord cirka. Jag har haft riktigt arbete som tagit upp tid men ikväll och över helgen tror jag att jag kommer att kunna producera ordentligt med ord. Befinner mig i ett avsnitt som är riktigt spännande, och kan knappt bärga mig tills jag får veta vad som kommer att hända min HP!

Hanna sa...

Wohoo! Grattis. :D
Själv traskar jag ohjälpligt runt kring 12000, men jag känner på mig att det lossnar snart...