tisdag, november 07, 2006

Vilse på västkusten

Vi har bestämt oss för att åka till Göteborg en helg innan jul. Ingen av oss hittar för tre öre där och jag hittar inga bra ställen i reseguiden heller, så vi behöver tips om vad man hittar ett rum för fem personer. Idealiskt ett vandrarhem i närheten av Liseberg. Realistiskt ett hotell eller vandrarhem med vettiga förbindelser dit. Finns det några Göteborgare som läser detta så tar jag gärna emot tips.

Andra bloggar om: , ,
Technorati Technorati tags: , ,

2 kommentarer:

Helena sa...

Ah, kul! Göteborg är bra!

När vi var här och rekognoserade, innan vi flyttade hit, bodde vi på Slottsskogens vandrarhem: http://www.slottsskogenvh.se/. Helt okej ställe och det tar ca 10 min att åka spårvagn 6 därifrån till Korsvägen (alldeles vid Lisebergs entré, oftast en bättre hållplats att sikta på än den som faktiskt heter Liseberg, för det går mycket fler förbindelser dit).

Ett annat tänkbart alternativ är Göteborgs Vandrarhem (http://www.goteborgsvandrarhem.se). Har inte testat själv men det ligger på promenadavstånd från Liseberg.

Kolla även:
http://www.vandrarhemmet-linne.com/ (på samma gata som Slottsskogens vh)

Förresten har jag bakat en kaka på min sida nu, så du får gärna gå dit och testa om formuläret kommer ihåg dig ordentligt nu.

Linnéa sa...

Vi bodde på http://www.mariaspensionat.nu/ när vi var på ConCeive. Det kan jag verkligen rekommendera, och det är promenadavstånd till Liseberg.