lördag, december 30, 2006

All musik tillgänglig, nästan...

Nu börjar det bli ett tag sedan vi skaffade oss vår Squeezebox, men det är inte förrän nu som jag kommit till skott och läst in våra sista CD till datorn. Nu finns all musik i huset äntligen tillgänglig via en och samma fjärrkontroll utan att man behöver springa runt och leta efter rätt skiva eller så.

Förutsatt att det är musik vi har på CD man vill lyssna på, alltså. Dessutom har vi ju en del vinyl och kassettband. Det är lite mer komplicerat att läsa in musik från LP till datorn, så jag försöker slippa det. Istället har jag letat efter de albumen via fildelningsnätverk (bittorrent) och laddat ner saker jag har på vinyl den vägen. Det verkar som om jag kommer att få tag i det mesta den vägen, även om det nog blir några saker över till slut. Ett litet tag till ska jag försöka, men det lär bli några skivor kvar på slutet som jag får läsa in från LP. Det kommer å andra sidan att bli mycket mindre än de två backarna som vi har i källaren (efter en rejäl gallring för ett tag sedan).

Andra bloggar om: , , , , , , ,
Technorati Technorati tags: , , , , , , ,

Inga kommentarer: