onsdag, mars 07, 2007

Sjuk jonglering

Idag är jag hemma med ont i halsen och huvudet, så något måste jag ju hitta på att underhålla mig med. Sagt och gjort: dagens övning är inspelning, redigering och spridning av video. Resultatet kan beskådas nedan eller på YouTube.Andra bloggar om:
Technorati Technorati tags:

9 kommentarer:

neofob sa...

Snitsigt! Man blir enna lite avundsjuk. Alltså på att du får det att se så lätt ut. Inte på att du är krasslig. Krya på dig!

Förresten... Jonglerar du bättre eller sämre utan hals- och huvudvärk? :-)

Hans Persson sa...

Så länge jag inte tappar bollarna och måste böja mig ner till golvet så spelar huvudvärken ingen roll, faktiskt. Det kanske är ett bra incitament att skärpa sig? Fast jag föredrar att träna utan den extra motiveringen, faktiskt.

Helena sa...

Snyggt!

Martin sa...

Du får jobba lite mera på det där med att lägga upp video on-line tror jag. Filmrutans höjd/bredd-förhållande är fel hos mig, så du ser synnerligen kort och satt ut. Men du är ju kungen på schonglera!

Hans Persson sa...

Jag gjorde det, trodde jag, smarta draget att ha kameran på högkant eftersom bildformatet då passar en stående jonglerande person. Tyvärr kom inte något av programmen jag använde för att klippa videon överens med det och manglade om den stående bilden till vanligt 4:3-format i alla fall.

neofob sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
neofob sa...

Har du filmat något mer?

Hans Persson sa...

Det har jag inte gjort, men jag har funderat på det lite.

neofob sa...

*agerar moraliskt stöd eller något liknande*