torsdag, juni 14, 2007

Prenumerera på: skicka kommentar

I måndags tröttnade jag på frasen ovan i Bloggers mallar och talade om för dem att den var en felöversättning. Idag ser jag att bloggermallarna använder mitt förslag till ledtext på kommentars-RSS-flödet istället.

Som rätt ofta när man bestämmer sig för att buggrapportera någonting så är kringjobbet det värsta. Det tog bra mycket längre tid att lista ut vart jag kunde skicka mitt förslag än att skriva själva brevet. Till slut lyckades jag hitta namnet på en person som kallades produktmanager för Blogger och kunde (via hans personliga blogg) hitta en epostadress som uppenbart inte var officiell men som tydligen i alla fall fungerade.

Andra bloggar om: ,
Technorati Technorati tags: ,

2 kommentarer:

Helena sa...

MYCKET bättre!

Helena sa...

Nästa grej jag skulle vilja få in är att den länken syns när man är inne och kommenterar. Otroligt störande och ologiskt att behöva gå tillbaka till vanliga bloggvyn för att kunna använda den.