måndag, augusti 27, 2007

Böcker på svenska, datorer på engelska

Jag har nog glömt att notera det förut, men jag har en engelsk blogg också: Entering the Future. När jag ursprungligen startade den här bloggen funderade jag lite på om jag skulle skriva på svenska eller engelska och bestämde mig till slut för svenska. Då och då har jag varit lite sugen på att skriva något på engelska, men att starta en blogg till och skriva om samma ämne fast på engelska känns inte så lockande.

Dessutom har jag inte lust att skriva mer även om jag gärna skulle vilja ha en ursäkt att skriva på engelska ibland. Lösningen blev istället att försöka renodla den här bloggen lite mer. Tanken är att inlägg som i första hand handlar om datorer hamnar på den andra bloggen och skrivs därmed på engelska. Allt annat (det vill säga i första hand texter om böcker) stannar här. Vi får väl se hur det fungerar.

(Om vi ska vara petnoga så har jag en blogg på japanska också som jag började skriva i så smått när jag läste japanska. Nu jag har inte läst japanska på ett tag eftersom den fortsättningskurs jag ville gå inte blev av, och därmed har den bloggen hamnat i träda.)

Andra bloggar om: , , , , , , , ,
Technorati Technorati tags: , , , , , , , ,

Inga kommentarer: