måndag, september 10, 2007

Amberville, en disk(ussions)vänlig bok

Häromdagen fick jag (och många andra bloggare) en disktrasa med ett citat från Amberville tryckt på. I dag kom det en likadan disktrasa till i brevlådan, och med tanke på citatet som är tryckt på dem så tycker jag att det var en rätt lyckad ploj.

Andra bloggar om: , , , , ,
Technorati Technorati tags: , , , , ,

3 kommentarer:

Ika sa...

Jag fick också en disktrasa igår, dock i det tidigare utförandet som jag redan skymtat på andras bloggar. Jag tar det i alla fall som ett tecken på att reklambyrån inte dissar mig. :)

Hans Persson sa...

Båda disktrasorna jag har fått är likadana. Poängen är ju att "två är starkare".

Ika sa...

Haha, den var inte dum. :) Överhuvudtaget är det ju en rätt smart marknadsföringsidé att dela ut reklamiga disktrasor - högst antagligt klommer de i användning (vilket gör åtminstone mig positivt inställd, det är inte bara en fånig marknadsföringspryl utan något jag i alla fall har lite nytta av), och när man sedan använder trasan utsätts man ju hela tiden mer eller mindre omedvetet för dess budskap.