torsdag, november 15, 2007

Bokpubliceringssajten vulkan.se har fått utbrott

Bokpubliceringssajten vulkan.se som jag skrev om häromdagen har i någon mening öppnat idag, men den verkar än så länge mest bestå av barnsjukdomar. Det mesta man klickar på leder en antingen till ett felmeddelande eller tillbaka till framsidan. Förhoppningsvis kommer den igång på allvar snart så att jag kan prova hur det blir.

Andra bloggar om: , , , ,
Technorati Technorati tags: , , , ,
intressant.se

6 kommentarer:

Helena Ferry sa...

Ja, det är inte mycket som funkar... men jag testade att registrera mig och ladda upp en fil - det gick faktiskt. Blev dock genast mindre sugen när jag såg att man får pengar utbetalda först när man tjänat 1000 kr på sina alster... om man inte gör det då?!

Hans Persson sa...

Om jag lägger upp något, eller snarare när, för jag kommer med stor sannolikhet att göra det, så är det för att skapa möjligheten att få en vettigt bunden pappersbok, inte för att tjäna pengar. Om jag trodde att det fanns en chans att tjäna pengar på boken så skulle jag försöka få ut den på ett riktigt förlag, men jag tror att den är för smal för att det ska vara realistiskt. Dessutom har jag andra texter som jag är intresserad av att ha i pappersformat men där den tilltänkta upplagan är ett eller två exemplar, men även sådana böcker kan jag ju tillverka här.

Det blir samma effekt här som med Googles annonser. Jag lade till dem på bloggen 31/8 och har precis i dagarna "tjänat" mer än $10. Å andra sidan får jag inget utbetalat förrän jag passerar $100, så det är en bit kvar dit än.

Helena Ferry sa...

Vi får väl hoppas att du inte tjänar 999 kr, det skulle kanske vara lite frustrerande.

Hans Persson sa...

Om jag skulle lyckas hamna i det läget så blir det ju rena vinsten att köpa en bok av mig själv. ;-)

neofob sa...

Dom värkar ha stängt av sig igen just nu. "På grund av den enorma mängden uppladdade böcker gick systemet ner..." Dom räknade tydligen inte med att bli populära. :-)

Joakim Tornhill sa...

Har laddat ner min bok "Frekvensen" och det gick snabbt och var väldigt enkelt. Angående tidigare kommentar om tusen kronorsgränsen, så är det vad jag förstår så att du får dina pengar... även om det är mindre än 1000 kr. Detta sker dock med 1 års intervall.