fredag, januari 18, 2008

2007s läsning i bilder

Jag roade mig med att göra ett bildcollage över vad jag läste förra året:


Andra bloggar om: ,
Technorati Technorati tags: ,

7 kommentarer:

Hans Persson sa...

Hm. I min webbläsare får jag en halvmil tomrum innan bilderna som jag inte förstår varifrån den kommer. Den som begriper får gärna berätta hur jag blir av med den.

Ivana Eklund sa...

Imponerande arbete! Måste ha tagit hur lång tid som helst :-)
När det gäller tomrummet, kolla fliken html-kodning när du på "redigera inlägg".

Hans Persson sa...

Jag använder alltid html-fliken när jag skriver inlägg...

glamflikka sa...

roligt! det ska jag sno av dej om ett år :)

i övrigt har jag ingen aning om hur du får bort det där bauta-mellanrummet.

neofob sa...

Om jag fattar det rätt så består din lista av bokomslag av en tabell där det finns en väldig massa BR-taggar som ligger mellan de olika TD-taggarna. Jag är fortfarande inte särskilt hemma när det gäller HTML men det brukar blå så att skräp som ligger i scopet för tabellen men inte inne i en TD presenteras före tabellen i sidan. I det här fallet en massa nyradstecken. Hur BR-taggarna hamnade där har jag ingen aning om dock så jag kan inte säga hur du får bort det. Du hade säkert redan insett allt det här men jag kände för att öva på att stava. :-)

Helena Ferry sa...

Ambitiöst! Kul idé! Fast det verkar lite jobbigt... :)

Hans Persson sa...

Det var ett script inblandat, naturligtvis.