söndag, juni 08, 2008

Jag har lärt mig att gå!

Härom dagen köpte jag en lina och spände upp mellan två träd i trädgården. Nu har jag hunnit träna lite och faktiskt lyckats gå hela sträckan mellan träden ett par gånger (ungefär femton meter).

(Nedklivningen från linan blev måttligt graciös den här gången, men jag kom i alla fall fram till andra änden.)Andra bloggar om: ,
Technorati Technorati tags: ,

1 kommentar:

Ulf Herrströmer sa...

Hej Hans,
Blev mycket imponerad av din fina lingång efter så lite träning. Eftersom jag nyss blivit bloggare såg jag din filmsnutt först idag. Är imponerad av din mycket innehållsrika och intressanta blogg. Startade nyligen en limerick-blogg där jag just utlyst en limerick-tävling med 5000 kronor i 1:a-pris och 2500 kronor i 2:a-pris. Adressen till min blogg är http://skrattsalva.blogspot.com/ där man kan läsa mera av och om limerickvers och om tävlingen som pågår september månad ut. Bidragen mejlas bäst direkt till tävlingsredaktionen på SONULF FÖRLAG på uherrstromer@gmail.com
Är nyligen pensionerad läkare och sedan jag vunnit i en limericktävling för västsvenska läkare häromåret har jag fortsatt att skriva i denna genre och gav i höstas ut mina allra bästa limerickar som pocket med titeln Doktor Limericks skrattsalva. Boken finns nu att låna på nästan hälften av landets bibliotek och att köpa hos de flesta nätbokhandlare.
Inbjuder nu dig och dina många läsare till vår limericktävling.
Kanske dags att pröva dina limerick-vingar i hängmattan under semestern och kanske att muntra upp sig med Doktor Limericks skrattsalva ? Måhända just nu en vers om något kul under fotbolls-EM eller något annat kul som motvikt till allt elände i vår galna värld?
Ha de
Doktor Limerick