torsdag, augusti 21, 2008

Dags att börja skriva saker igen!

Det var ett tag sedan jag senast skrev skönlitteratur, till skillnad från bokrecensioner eller andra blogginlägg. Det ska bli ändring på det så snart som möjligt. I dag har jag anmält mig till en kurs i kreativt skrivande som det så vackert heter, på Folkuniversitetet.

Under hösten ska jag alltså se till att läsa mindre och skriva mer. Jag har börjat så smått genom att skriva ett par stycken på en novell. Jag har haft en bild i huvudet ett tag som jag har gillat men inte riktigt vetat hur jag skulle få in den i en novell. Förhoppningsvis har jag listat ut det, men vi får hur det blir när jag är färdig med texten.

Andra bloggar om: ,
Technorati Technorati tags: ,
intressant.se

3 kommentarer:

Monika sa...

Skoj! En sån där sak jag gärna skulle göra - vilket år som helst när jag har tid över. :-) Du får berätta mer sen!

Helena Ferry sa...

Roligt! Hoppas du bloggar om hur kursen är!

Jag har faktiskt också precis plockat upp skrivandet igen så smått. Jättekul!

Hans Persson sa...

Självklart kommer jag att berätta mer om kursen så fort jag vet mer.