fredag, oktober 03, 2008

På torsdag vet vi

På torsdag om knappt en vecka får vi reda på vem som tilldelas årets nobelpris i litteratur.

Spekulationerna om vem som kommer att få priset är redan igång. Jag gissar att det som vanligt kommer att vara någon som jag inte har läst sedan tidigare, men mina odds att ha läst en pristagare innan priset tillkännages borde förhoppningsvis bli bättre med åren.

Andra bloggar om: , ,
Technorati Technorati tags: , ,
intressant.se

1 kommentar:

Lyran sa...

En sådan tjusig lista du har över alla lästa och olästa författare. Jag blev riktigt inspirerad, men kommer väl att tröttna innan jag lyckas koda en egen. Jag satsar också på att läsa alla de prisade, men har ju inte kommit så långt ännu. Dessutom fastnar jag ju för vissa och vill läsa fler böcker av dem innan jag går vidare.