måndag, mars 02, 2009

Jag är månadens blogg hos Vi läser!

Tidskriften Vi läser har utsett Du är vad du läser till "månadens blogg" och presenterar mig som "månadens bloggare heter Hans Persson, en man som både läser böcker, startar cirklar och diskuterar kultur, nya medier, framtiden". Ni som är nya läsare via Vi läser: välkomna, och jag hoppas att ni ska trivas!

Andra bloggar om: , ,
Technorati Technorati tags: , ,
intressant.se

5 kommentarer:

Bokmania sa...

Jag har just sett det. Ett jättestort grattis till dig, det är du verkligen värd!
(Fast lite avundsjuk är man ju, så klart.)

Ska du fira med skumpa i kväll?

Hans Persson sa...

På grund av jobbet så kommer jag att tillbringa kvällen på ett hotellrum. Jag lär nog fira genom att läsa en bok.

Noémi sa...

Å, vad fint! Grattis!

Maria sa...

Kul. :)

Anonym sa...

Grattis!