torsdag, mars 04, 2010

Nästa King-bok: Full Dark, No Stars

Via Följeslagarnas nyhetsbrev fick jag just reda på att Stephen Kings nästa bok har annonserats och kommer att heta Full Dark, No Stars. Den ska komma i november och är (precis som Four Past Midnight och Different Seasons) en samling med fyra kortromaner som inte tidigare publicerats.

Eftersom jag tycker att tre av de fyra texterna i Different Seasons tillhör Kings bästa (liksom "The Mist", som även den har samma längd) så tycker jag att det här låter lovande.

Andra bloggar om: , , , ,
Technorati Technorati tags: , , , ,
intressant.se

2 kommentarer:

Fredrik F. G. Granlund sa...

Läste också om den här nyheten på följeslagarna - verkar kunna bli riktigt intressant. The Mist har väl för övrigt framröstats av Följeslagarna såsom Kings bästa novell under många år. Jag vet inte riktigt om jag håller med, men, men...

Har du förresten hunnit läsa Under the Dome än, Hans? Har själv köpt den men det dröjer nog tyvärr innan jag hinner ge mig på den; läser fortfarande av dina gamla böcker jag köpte senast vi träffades. :-)

Du har väl fått de tidskrifter jag skickade tillbaka? Ledsen att det tog tid - jag glömde totalt bort det.

Ännu en King-fråga: jag läste någonstans, tror det var på Liljas Library att Under the Dome anses eller framröstats (ed.) såsom det snyggaste King-omslaget. Håller du med om det? Du har ju läst en del, om jag säger så.

Jag säljer förresten en del King-böcker på Följeslagarna nu och ska lägga ut fler (förhoppningsvis) ikväll, om du är intresserad.

Hans Persson sa...

Jodå, jag har läst Under the Dome. Helt OK, men inte någon av hans absolut bästa.

Tidskrifterna har kommit.

Jag tycker inte att omslaget till Under the Dome är något speciellt. Nu har jag inte böckerna framför mig, men jag är exempelvis svag för det brittiska originalomslaget till It.