Avnjut ljudboken säkert med din iPhone 13

Upplev friheten i att kunna slappna av med en bra bok. Med boken i en iPhone blir det möjligt oavsett var du är. Tryggheten skapas med ett fodral som skyddar din iPhone i alla lägen. Så släpp stressen och låt din iPhone göra det den är bra på.

Allt fler väljer att ta del av böcker genom digitala verktyg. Det är ett modernt och enkelt sätt att alltid ha boken med sig. Med ett iPhone 13 fodral kan du slappna av och veta att din iPhone är säker. Ljudböcker låter dig lyssna samtidigt som händerna är fria till annat. En bok som går att läsa i mobilen tar dessutom ingen extra plats. Men risken att tappa eller skada telefonen ökar när den är med överallt. Mobilen plockas fram många gånger och hanteringen påverkas om du är aktiv eller stressad. Välj en variant som passar dig och slappna av.

Så blir du trygg med din iPhone

En iPhone är en investering som är värd att ta hand om. Utvecklingen av iPhone 13 är en fullträff som du ska njuta av så länge det går. Din telefon håller längre när den skyddas av ett fodral. Skillnaden mellan ett skal och ett fodral är formatet och skyddet. Ett skal skyddar telefonens baksida medan ett fodral även skyddar framsidan. Fodralet erbjuder också utrymme att samla alla nödvändiga saker, både kort och kontanter har sin plats. Med ett fodral till mobilen har du med dig det viktigaste och får plats med den i fickan. Hur väl mobilen skyddas kan påverka ersättningen från försäkringsbolag. Med den stora valmöjligheten av fodral kan telefonen göras personlig för dig. Du känner igen den direkt och slipper risken att blanda ihop den med andras.

Få många fördelar med ett fodral

Ett fodral utformas specifikt för modellen och det finns många olika fodral. Välj mellan plast, läder eller tyg. Skapa ett neutralt intryck eller ge telefonen extra bling. Prioritera extra tåliga mobilskydd för barn, fysisk aktivitet och tuffa miljöer. Utöver designen ger fodralet många viktiga fördelar.

  • Alla ingångar, reglage och funktioner är tillgängliga
  • Telefonen får längre hållbarhet
  • Fodralet ger effektivt skydd mot repor och stötar