E-läsningen blir bättre med popsocket

Att krypa ihop med sin nya spännande roman är en uppskattad tid många av oss lägger på oss själva. Läsningen är perfekt ”me time” och ger både sinnesro och livskvalitet. E-boken har slagit igenom, både den inlästa men också den du kan läsa från en läsplatta eller annan enhet. Upptäcker du att du sitter obekvämt? Då är det för att du inte skaffat en popsocket – än!

Popsockets i Sverige har fått ett enormt genomslag tack vare sin ergonomiska funktion. En popsocket är en liten greppvänlig mobilhållare som du fäster bak på mobilen. Den är till både för att kunna hålla i mobilen på ett bättre sätt men också för att till exempel vira hörlurar runt den när du ska lägga ner mobilen i väskan. Popsockets kommer i många olika färger och design, så det finns en stor variation att välja mellan.

Popsocket kan avhjälpa paddnacken

För den som läser mycket artiklar eller böcker på sin mobil kommer den väl till pass. Genom sin greppvänliga funktion kan du enkelt hålla i mobilen utan att behöva vrida handleden på ett onaturligt sätt. Det hjälper i sin tur mot paddnacken, eftersom du kan variera dina ställningar bättre när du sitter eller ligger ner för att läsa. Paddnacken är annars ett stort problem bland vuxna, men nu har forskare också upptäckt att paddnacken sprider sig bland barnen. Du kan läsa mer om det på loppi.se, Aftonbladet och SR om du vill veta mer om hur du kan förhindra paddnacke. Kortfattat kan man säga att det handlar om att sitta på olika sätt och att inte sitta för länge.

När det handlar om dig själv och din egen variation är det bra att tänka på att sitta bekvämt. Försök hitta bra och stora kuddar som du kan bulla upp med under armarna som armstöd och håll sedan din mobil med din popsocket i bak så att du får till ett bra stöd för din handled. Tänk då på att inte fastna i den här positionen om du tänker sitta länge, utan variera dig på ett sätt som gör att nacken inte fastnar i en och samma position.

Popsocket finns i många olika färger

Det roliga med dessa mobiltillbehör är att de har många olika färger vilket för att du kan välja vilken popsocketfärg du tycker passar dig själv bäst. Det är också roligt för barnen som kan välja mellan olika färger och det finns också de som är utformade för att passa barnens tycke. Kanske hittar du någon popsocket med ett snyggt mönster som passar bra in på dig och din stil?

Sammanfattningsvis kan man säga att den nya vurmen för e-läsning som drabbat många av oss också gjort att vi behöver tänka mer på ergonomi och arbetsställning när vi läser. Popsocket är ett bra alternativ för den som vill tänka mer på att inte vrida sin handled för mycket, utan man kan då enkelt få ett bra grepp bara genom att fästa detta tillbehör på sin mobil.